L’alumnat dels Quatre Cantons triomfa a la primera edició del Festival  Yomo

L’alumnat dels Quatre Cantons triomfa a la primera edició del Festival  Yomo

Com cada any, durant aquesta setmana Barcelona ha obert les seves portes a un dels esdeveniments més esperats a la capital catalana: el Mobile World Congress el qual entre altres ha posat a disposició dels adolescents un Festival dedicat a l’educació i joves. Diferents institucions com universitats, instituts de formació professional, empreses que integren l’educació i les noves tecnologies s’han trobat en aquest espai per oferir les seves propostes que s’han concretat amb tallers, conferències, activitats interactives i espectacles teatrals.

IMG_9793                                  IMG_9791

Alguns alumnes de segon d’ESO de l’Institut Quatre Cantons van poder participar en aquest convidats pel CESIRE (Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa). Aquesta institució tenia un stand on alumnes de diferents instituts mostraven a altres professors pràctiques d’excel.ència educativa.

 

IMG_9792

El nostre alumnat ha presentat un projecte que van elaborar l’any  passat a la matèria de música lligat amb TG. En aquest projecte l’alumnat va crear una melodia amb el Garage Band  inspirant-se en imatges relacionades amb diferents TG’s.  Després feien una creacio audiovisual utilitzant l’Imovie demanant permís a l’autor de les imatges en qüestió. Podeu veure els resultats d’aquest projecte en el bloc de música . La presentació que van preparar els alumnes melodia-yomo la tenien preparada fins i tot en diferents idiomes  Melody Project:Mélodie projet

A banda de presentar el projecte els alumnes van poder gaudir de les diferents atraccions que el Festival els oferia. tota una experiència tecnològica!!

 

IMG_9798IMG_9797

Share this post

Comment (1)

  • Marushka Vidovic

    Felicidades a los jóvenes músicos!! Que siguen creando y innovando…y gracias a Óscar por ofrecerles esta experiencia tan bonita!

    28 juny, 2017 at 20:56

Deixa un comentari