Do you feel the rhythm?

Do you feel the rhythm?

Aquest és el nom d’una peça rítmica a 4 veus del compositor Greg Gilpin, que hem estat treballant el primer trimestre amb el 3r d’ESO a propòsit d’aquest element musical tan present en la nostra època . El resultat de l’ativitat ha estat la creació i muntatge d’un video clip.

L’ Amanda F.. ens explica el procés pel qual han passat els alumnes de 3r A per fer el video:

Des de fa unes quantes setmanes vam començar un treball a l’aula de música que consistia en cantar una cançó rítmica que es canta sense melodia i a quatre veus. nosaltres vam afegir-li una petita coreografia. Vam començar aprenent-nos la lletra que ens tocava a cada grup segons la veu que ens havien assignat  i això ens va costar aproximadament 7 o 8 setmanes, ja que ens costava molt entrar a temps i anar amb el tempo, però després de practicar ho vam aconseguir. La intenció d’aquest projecte era fer un vídeo on surtíem tots nosaltres cantant aquesta cançó, així doncs vam estar les altres 8 classes que faltaven: planificant els plans, el vestuari, la coreografia i l’escenari. Aleshores ens vam distribuir la feina per grups (els mateixos que féiem servir per cantar les diferents veus) és a dir quatre, en els quals cada un s’encarregava d’una part de la cançó.”

Algunes valoracions sobre l’activitat fetes per alguns alumnes:

“Aquesta cançò anomenada Do you feel the rhythm és una manera meravellosa d’ensenyar el ritme, la dinàmica , l’estil i l’energia de cor , i una gran oportunitat per introduir coreografia.” David P.

“A mi m’ha semblat una activitat molt divertida en la qual em sembla que ens ho hem passat molt bé on tots hi hem participat. Jo crec que ens ha servit per aprendre a seguir el tempo d’una cançó, a entrar quan toca a cantar i a concentrar-nos.” Amanda F.

“l’activitat ens ha semblat entretinguda i finalment un bon treball en grup.” Laura L.

“Crec que l’activitat ha estat molt bé. No ha sigut la típica activitat on s’ha estudiat les figures o la història de la música. A part, crec que hem tractat diversos temes com el cant, el ball, el tenir idees… En conclusió crec que ens quedarà un bon treball”

Gaudiu docs d’aquest bon treball ….

Share this post

Deixa un comentari