Brundibar ataca de nou!!

Brundibar ataca de nou!!

Després de la fantàstica experiència de l’any passat interpretant l’òpera de Brundibar en el marc del Festival del Grec, els alumnes de l’institut Quatre Cantons tornen a mostrar l’espectacle en el Teatre Lliure. (veure notícies 1 i 

Aquesta vegada pràcticament sols (només intervé un petit grup de l’institut Lluís Vives) però amb la incorporació dels alumnes de 1r d’ESO els alumnes mostraran la seves aptituds musicals davant de l’escenari barceloní el dia 9 de gener a les 20:30hs. Veure aquí més informació.

L’any passat moltes famílies vau poder gaudir de l’espectacle durant els dies 27,28 i 29 de juny . Va ser un gran esforç pels estudiants assistir als assajos quan l’activitat lectiva havia finalitzat però la recompensa va ser aquest meravellós espectacle

Esperem que pugueu assistir el màxim d’alumnat tant a l’assaig general que es farà el dia 8 de gener com a l’espectacle el dia 9 de gener.

Recordeu que la indumentària serà la següent

Tant noies com nois, haurien de portar:
– Pantalons llargs foscos (poden ser texans, però no blaus) entre els negres i els grisos.
– Dues samarretes diferents: una fosca, també entre els negres i grisos, a poder ser de màniga llarga (a sobre). I una altra de color vermell, de màniga curta (a sota).
– Calçat: Pot ser tant sabata com bamba, però el més discret possible, fosc també.

Les dates d’assaig i funció a les que estem convocats són:

– Dilluns 8 de gener de 2018: assaig 18:30 a 19:30 aprox
– Dimarts 9 de gener de 2018:
          19:00 a 20:00 assaig general
          20:30 a 21:30 funció

Share this post

Deixa un comentari